Ενημέρωση για τις εισαγωγικές εξετάσεις 2021-2022 - Αρχή

08 Σεπ

Ενημέρωση για τις εισαγωγικές εξετάσεις 2021-2022

(1 Ψήφος)

Οι αιτήσεις συμμετοχής στις εισαγωγικές εξετάσεις της Δραματικής Σχολής Αρχή γίνονται δεκτές μέχρι και 10 Σεπτεμβρίου 2021. Υποβάλλονται ηλεκτρονικά στο email της Σχολής: arhi.karra@gmail.com. Οι εξετάσεις θα διενεργηθούν το διάστημα από 20 Σεπτεμβρίου μέχρι 31 Οκτωβρίου 2021. Το Πρόγραμμα των Εξετάσεων ανακοινώνεται από τις Σχολές τουλάχιστον δέκα ημέρες πριν την έναρξή τους.

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΙΣ ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ

1. Απολυτήριο Λυκείου του Ν. 1566/85 ή απολυτήριο εξαταξίου Γυμνασίου ή άλλης ισότιμης Σχολής της ημεδαπής ή αλλοδαπής, σε ευκρινές φωτοαντίγραφο. Για τα απολυτήρια που προέρχονται από Σχολές της αλλοδαπής απαιτείται βεβαίωση αντιστοιχίας τους με απολυτήρια Λυκείου της ημεδαπής, η οποία χορηγείται από τις κατά τόπους Δ/νσεις Β ́βάθμιας Εκπαίδευσης.

2. Αστυνομική ταυτότητα ή διαβατήριο, σε ευκρινές φωτοαντίγραφο. Στην περίπτωση που δεν προκύπτει το πατρώνυμο από το διαβατήριο, θα πρέπει να αποδεικνύεται με την υποβολή πρόσθετου επίσημου δικαιολογητικού (ευκρινές φωτοαντίγραφο).

Σε περίπτωση που το ονοματεπώνυμο υποψήφιου-ιας αναγράφεται με Λατινικούς χαρακτήρες θα πρέπει να συνυποβάλλεται δικαιολογητικό με την απόδοση του ονοματεπώνυμου στα Ελληνικά (π.χ. εκτύπωση ΑΜΚΑ). Όσοι ενδιαφερόμενοι έχουν υποβάλλει αίτηση από την ιστοσελίδα της σχολής ηλεκτρονικά, θα σταλεί και η φόρμα αίτησης του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού.

Ευχαριστούμε!

 

Διαβάστηκε 196 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 08 Σεπτεμβρίου 2021 16:58

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Η ΑΡΧΗ

Logo Αρχή

Follow Us:

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ