Ανακοίνωση ΥΠΠΟΑ για τις εισαγωγικές εξετάσεις Ανώτερων Σχολών Δραματικής Τέχνης 2020-21 - Αρχή

14 Σεπ

Ανακοίνωση ΥΠΠΟΑ για τις εισαγωγικές εξετάσεις Ανώτερων Σχολών Δραματικής Τέχνης 2020-21

(1 Ψήφος)

Αιτήσεις συμμετοχής στις εισαγωγικές εξετάσεις γίνονται μέχρι 18 Σεπτεμβρίου είτε ηλεκτρονικά στο email της Σχολής: arhi.karra@gmail.com, είτε μέσω της ιστοσελίδας www.arhi.gr, είτε στη Γραμματεία της Σχολής, 11:00-17:00 καθημερινά εκτός Σαββάτου. Οι εξετάσεις θα διενεργηθούν το διάστημα από 29 Σεπτεμβρίου μέχρι και 27 Οκτωβρίου 2020. Το πρόγραμμα των εξετάσεων ανακοινώνεται από τις Σχολές τουλάχιστον δέκα ημέρες πριν την έναρξή τους.

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΙΣ ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ

1) Απολυτήριο Λυκείου του Ν. 1566/85 ή απολυτήριο εξαταξίου Γυμνασίου ή άλλης ισότιμης Σχολής της ημεδαπής ή αλλοδαπής, σε ευκρινές φωτοαντίγραφο. Για τα απολυτήρια που προέρχονται από Σχολές της αλλοδαπής απαιτείται βεβαίωση αντιστοιχίας τους με απολυτήρια Λυκείου της ημεδαπής, η οποία χορηγείται από τις κατά τόπους Δ/νσεις Β ́βάθμιας Εκπαίδευσης.

2) Αστυνομική ταυτότητα ή διαβατήριο σε ευκρινές φωτοαντίγραφο. Στην περίπτωση που δεν προκύπτει το πατρώνυμο από το διαβατήριο, θα πρέπει να αποδεικνύεται με την υποβολή πρόσθετου επίσημου δικαιολογητικού (ευκρινές φωτοαντίγραφο).

Σε περίπτωση που το ονοματεπώνυμο υποψήφιου-ιας αναγράφεται με Λατινικούς χαρακτήρες θα πρέπει να συνυποβάλλεται δικαιολογητικό με την απόδοση του ονοματεπώνυμου στα Ελληνικά (π.χ. εκτύπωση ΑΜΚΑ). Όσοι ενδιαφερόμενοι εχουν υποβάλλει αίτηση απο την ιστοσελίδα της σχολης ηλεκτρονικά, θα σταλεί και η φόρμα αίτησης του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού.

Διαβάστηκε 395 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 10 Οκτωβρίου 2020 12:23

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Η ΑΡΧΗ

Logo Αρχή

Follow Us:

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ