Ανακοίνωση για τις εισαγωγικές εξετάσεις Ανώτερων Σχολών Δραματικής Τέχνης για το Ακαδημαϊκό έτος 2019-2020 (Απόφοιτοι Λυκείου) - Αρχή

26 Αυγ

Ανακοίνωση για τις εισαγωγικές εξετάσεις Ανώτερων Σχολών Δραματικής Τέχνης για το Ακαδημαϊκό έτος 2019-2020 (Απόφοιτοι Λυκείου)

(3 ψήφοι)

 

anakoinwsi ejetaseis 2019Αιτήσεις συμμετοχής στις εισαγωγικες εξετάσεις μεχρι 6 Σεπτεμβρίου ηλεκτρονικά στο E-Mail της Σχολής : arhi.karra@gmail.com, μέσω της ιστοσελίδας www.arhi.gr ή στη γραμματεία της σχολής απο Τετάρτη 28 Αυγούστου 12:00-17:00 καθημερινα εκτος Σαββάτου.

Οι Εξετάσεις θα διενεργηθούν το διάστημα μεταξύ 16 Σεπτεμβρίου μέχρι και 25 Οκτωβρίου 2019. Το Πρόγραμμα των Εξετάσεων ανακοινώνεται από τις Σχολές τουλάχιστον δέκα ημέρες πριν την έναρξή τους. 

β) Απολυτήριο Λυκείου του Ν. 1566/85 ή απολυτήριο εξαταξίου Γυμνασίου ή άλλης ισότιμης Σχολής της ημεδαπής ή αλλοδαπής, σε ευκρινές φωτοαντίγραφο. Για τα απολυτήρια που προέρχονται από Σχολές της αλλοδαπής απαιτείται βεβαίωση αντιστοιχίας τους με απολυτήρια Λυκείου της ημεδαπής, η οποία χορηγείται από τις κατά τόπους Δ/νσεις Β ́βάθμιας Εκπαίδευσης. 

γ) Αστυνομική ταυτότητα ή διαβατήριο, σε ευκρινές φωτοαντίγραφο. Στην περίπτωση που δεν προκύπτει το πατρώνυμο από το διαβατήριο, θα πρέπει να αποδεικνύεται με την υποβολή πρόσθετου επίσημου δικαιολογητικού (ευκρινές φωτοαντίγραφο) 
Σε περίπτωση που το ονοματεπώνυμο υποψήφιου-ιας αναγράφεται με Λατινικούς χαρακτήρες θα πρέπει να συνυποβάλλεται δικαιολογητικό με την απόδοση του ονοματεπώνυμου στα Ελληνικά (π.χ. εκτύπωση ΑΜΚΑ).

Όσοι ενδιαφερόμενοι έχουν υποβάλλει αίτηση απο την ιστοσελίδα της σχολης ηλεκτρονικά, θα σταλεί και η φόρμα αίτησης του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού.

Ευχαριστούμε 
Ανώτερη Σχολή Δραματικής Τέχνης Αρχή

Συνημμένα αρχεία:
Διαβάστηκε 1355 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 28 Ιανουαρίου 2020 11:53

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Η ΑΡΧΗ

Logo Αρχή

Follow Us:

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ