Ανακοίνωση - Ενημέρωση για τη λειτουργία της Σχολής κατά τη σχολική χρονιά 2020-2021 - Αρχή

26 Ιουν

Ανακοίνωση - Ενημέρωση για τη λειτουργία της Σχολής κατά τη σχολική χρονιά 2020-2021

(1 Ψήφος)

Οι συνθήκες που διαμορφώθηκαν με την πανδημία δεν μας επιτρέπουν, δυστυχώς, για φέτος, να κλείσουμε τη χρονιά μας με τις παραστάσεις του τρίτου έτους. Ελπίζουμε ότι η εξέλιξη των πραγμάτων την ερχόμενη χρονιά θα μας επιτρέψει να ολοκληρώσουμε και να παρουσιάσουμε τη δουλειά μας.

Η προσπάθεια να διατηρήσουμε την προοπτική αυτού του χώρου συνάντησης, τόσο σημαντικού για τους σπουδαστές μας, το διδακτικό και διοικητικό προσωπικό, τους θεατές και τους νέους ανθρώπους που θέλουν να μοιραστούν στο μέλλον τη φιλοσοφία μας, καθώς και τις εκπαιδευτικές και καλλιτεχνικές διαδικασίες της Σχολής μας είναι δεδομένη.

Ανανεώνουμε, λοιπόν, το ραντεβού μας για τον Σεπτέμβρη.

Η Σχολή θα παραμείνει ανοιχτή μέχρι τα τέλη Ιουλίου, οπότε και θα ολοκληρωθεί το φετινό σχολικό έτος.

Είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε πληροφορία σε σχέση με τη Σχολή.

Εν αναμονή της ανακοίνωσης του ΥΠ.ΠΟ.Α. για τις εισαγωγικές εξετάσεις της επόμενης σχολικής χρονιάς, σας ενημερωνουμε ότι μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα μας πληροφορίες για τη φιλοσοφία, τις πρακτικές και το διδακτικό προσωπικό της σχολής μας και να συμπληρώσετε την φόρμα συμμετοχής στις εξετάσεις της επόμενης σχολικής χρονιάς.

Μετά την επίσημη ανακοίνωση της προκήρυξης των εξετάσεων από το ΥΠ.ΠΟ.Α. θα χρειαστεί να ανανεώσουμε την επαφή μας για τη κατάθεση όλων των απαιραίτητων δικαιολογητικών, που απαιτεί η διαδικασία.

Χωρίς να ξεχνάμε ότι το θέατρο ως τέχνη και ως παραστασιακό γεγονός ήταν, είναι και θα είναι μια μοναδική ζωντανή συνάντηση στο παρόν, συνεχίζουμε να δουλεύουμε μέσα στα νέα δεδομένα που έχουν προκύψει και ευχόμαστε εις το επανιδείν.

 

Διαβάστηκε 67 φορές

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Η ΑΡΧΗ

Logo Αρχή

Follow Us:

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ