Θωμάς Οικονομάκος - Αρχή

Θωμάς Οικονομάκος

(0 ψήφοι)
μέγεθος γραμματοσειράς

Ο Θωμάς Οικονομάκος γεννήθηκε στην Αθήνα . Παρακολούθησε μαθήματα ελεύθερου σχεδίου στο Architectural Association του Λονδίνου και γλυπτικής στο Richmond College. Συνέχισε τις σπουδές του στο Royal Academy of Dramatic Art (R.A.D.A)στο τεχνικό εργαστήριο σκηνογραφίας τεχνικών σκηνής. Στο Wimbledon School of Art(University of Surrey ) απέκτησε το BΤech Diploma of Art and Design και ΒΑ (Ηοns) στη Σκηνογραφία. Μέσω του προγράμματος Εrasmus παρακολούθησε το πρόγραμμα του τμήματος φωτισμού και ήχου της Θεατρικής Ακαδημίας της Φιλανδίας (V.A.S. Tampere).

Σύντομο βιογραφικό

Ο Θωμάς Οικονομάκος γεννήθηκε στην Αθήνα . Παρακολούθησε μαθήματα ελεύθερου σχεδίου στο Architectural Association του Λονδίνου και γλυπτικής στο Richmond College. Συνέχισε τις σπουδές του στο Royal Academy of Dramatic Art (R.A.D.A)στο τεχνικό εργαστήριο σκηνογραφίας τεχνικών σκηνής. Στο Wimbledon School of Art(University of Surrey ) απέκτησε το BΤech Diploma of Art and Design και ΒΑ (Ηοns) στη Σκηνογραφία. Μέσω του προγράμματος Εrasmus παρακολούθησε το πρόγραμμα του τμήματος φωτισμού και ήχου της Θεατρικής Ακαδημίας της Φιλανδίας (V.A.S. Tampere). Έχει κάνει σχεδιασμούς σκηνικών ,κοστουμιών και φωτισμών για παραστάσεις Θεάτρου και χορού στην Μεγ. Βρετανία, Φιλανδία,Σουηδία , Τσεχία, Κροατία,Γαλλία, Ελλάδα και Κύπρο. Διδάσκει Σκηνογραφία και Φωτισμούς στην Δραματική σχολή ΄΄Αρχή΄΄ και στην Κρατική σχολή ορχηστικής τέχνης.
 
Εχει διδάξει το μαθημα του Θεατρικού φωτισμου στο Πανεπιστημιο της Σμυρνης στο τμημα Αρχιτεκτονικης και εσωτερικης διακοσμησης. Εχει δωσει διαλεξεις για την δουλεια του στο Πανεπιστημιο της Φλοριντα (Stage University of Florida USA),στο Διεθνη περιβαντολογικο συνεδριο για την εκπευδευση στο Μοντρεαλ (5th World Environmental Education Congress, Montreal, 2009 Canada), στο Τορινο(Ιταλία)Olympic Truce Meeting in Torino, 23 - 27 Feb. 2005), Μπαλι (10th ANNIVERSARY EXHIBITION, Ubud, Bali - Indonesia 2005), Ευγενίδιο Ιδρυμα .(Περιβαντολογικο συνεδριο για την εκπεύδευση 2009) .Μέλος της Βρετανικής Ένωσης Σκηνογράφων (1998-2001) και του Επιμελητηρίου Εικαστικών.
 
Μάθημα: Σκηνογραφία-Ενδυματολογία

 

Διαβάστηκε 597 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 18 Δεκεμβρίου 2018 15:56

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Η ΑΡΧΗ

Logo Αρχή

Follow Us:

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ